Életmód tábor

A HELICASTUDIO életmód táboraiban eddigi tapasztalataink alapján hallgatóink örömmel és szép élményekkel gazdagodva emlékeznek vissza a közösen eltöltött napokra. Programjaink alkalmazkodva az időjáráshoz, szabadtéren, vagy zárt, de közös térben zajlanak.

Minden alkalommal teszünk hosszabb-rövidebb kirándulásokat, melynek célja a gyógynövények felismerése és felhasználásának elsajátítása, ezzel is elősegítve a későbbi vizsgákra való felkészülést.

Az életmód tábor előadásai a résztvevők által alakulnak és formálódnak, hiszen itt lehetőség adódik mindenki számára a bemutatkozásra, és ezáltal lesz minden egyes tábor egyedülálló.

Az étekezések mindig közösen zajlanak, ahol vegetáriánus finomságokkal kápráztatjuk el egymást (helyben, közösen főzünk) az esetleges egyéni allergiák, érzékenységek figyelembe vételével. A reggeli, ebéd és vacsora mellett, szinte korlátlan gyümölcs- és teafogyasztással igyekszünk résztvevőink kényelmét szolgálni.

Minden reggel mozgással kezdjük a napot. Volt, hogy táncoltunk – ZUMBA, aerobikoztunk, jógáztunk, csikungoztunk vagy a do-in gyakorlataival mozgósítottuk energiáinkat, de mindig örömmel nyugtáztuk a sok mosolyt és kipirult arcokat. A vérkeringésünket a különböző masszázsterápiák is felpezsdítették: a korokán-, thai-, shiatsu-, reflexológia fogásaival ismerkedhettek a hallagtók. De előfordult, hogy komoly harcművészeti bemutatóval egybekötött edzésen vehettünk részt. A programok ezen része is a résztvevők által formálódott.

Igyekszünk a lelket is ápolni a különböző relaxációk, meditációk és egyéb terápiák gyakorlati bemutatásával.

Az életmód tábor célja, hogy a mindennapi környezetből kiszakadva egy kicsit saját magaddal foglalkozz, megismerkedj más érdekes, nagy tudású emberekkel és természetgyógyászati módszerekkel. Szép környezetben, egészséges étkezéssel változatos programokkal biztosítjuk számodra, hogy stresszmentesen, jó társaságban, egymásra odafigyelve, tartalmasan töltsd el velünk ezt a 4 napot. Ha szeretnéd, lehetőséged nyílik bemutatni módszered, terápiád, előadásod, legyen az bármi – ami nyilvánosságra hozható.

Az életmód tábor a természetgyógyász modul vizsgához kötelező, és az AMM és ÉTT-s hallgatók részére is ajánlott minél több táborban részt venni, hiszen számukra maga a vizsga is egy életmód táborban zajlik majd!

Ha felkeltettük érdeklődésed, örömmel várunk következő életmód táborunkban! Nem baj, ha nem vagy a hallgatója a Helicastudio tanfolyamainak, programjaink bárki számára a jelentkezés / befizetés sorrendjében nyitottak. Ha akarod hozd el családtagod (ha elmúlt már 16 éves), rokonod, barátod – bárkit, akivel úgy gondolod szívesen eltöltenél 5 napot az egészséges életmód jegyében.

Helyszín: vidéken: Nemesvid vadászház
Időtartam: 5 nap, 4 éjszaka; legközelebb: 2021 október 20-24
Ellátás: teljes ellátás, vegetáriánus / vegán ételekkel; napi 3x főétkezés
Ára: 80.000 Ft / fő
A tábor díja az útiköltséget nem tartalmazza!

Bejárós tábor
Időpontja: 2021 június 14-18, kb 9-16 óráig
Ára: 65.000 Ft / fő

Jelentkezés